Welke maat penis wil jij hebben!!

Ik keek toe terwijl mijn vrouw vreemd ging!

Hou jij van Dominante Vrouwen?

2018-08-19 14:47:56

genieters (24)
Rubriek: stel zoekt vrouw | | Antwerpen | Belgie
genieten met 3

Na een fantastische eerste ervaring zoeken wij terug een jonge vrouw voor mangerichte trio. Dus niet bi. Mag iets voller zijn. Voorkeur: ruw en onbedwongen. Proper. Onze stats: m24 1M94 95KG en v22 1M58 70KG. Wij zijn geen fotojagers en verwachten dit...2018-06-12 18:51:34

koppel (22)
Rubriek: stel zoekt vrouw | | |
stel zoekt vrouw

Hallootjes iedereen. Wij zijn een jong stelletje van 22(vrouw) en mijn vriend 24. Mijn vriend droomt al zeer lang om eens iets te proberen met een ander vrouw. Wat je wil doen ligt in u handen. Je mag met hem alles doen wat je maar wil. Natuurlijk...Beginnende kleine Aziatisch slavin gezocht!
MrsButterfly uit Groningen
Openminded stel zoekt intelligente dominante man
Vlinder uit
Cuckold stel zkt dominante Bull die kan ontvangen!
Twins2 uit Rotterdam
Wil jij mijn lekkere pik voelen?
Nikki uit
Mag ik voor jou geil komen dansen?
roosss uit
Een man met ballen
Marloes uit Alkmaar