Hou jij van Dominante Vrouwen?

Ladyboy spuit haar zaad! Wil jij het opvangen?

Moslima zoekt Hollandse man!

2021-02-1 12:41:05

mirjam24 (24)
Rubriek: vrouw zoekt man | | Oost-Vlaanderen | Belgie
Is het wel leuk om de ware te hebben?

Al een tijdje ben ik op zoek naar een leuke man om een vriendschap mee aan te gaan gebaseerd op seks. Ik ben een single dame die op haar zelf woont, een autootje bezit en een leuke job heeft. Ik ben nog niet de ware tegengekomen en wat mij betreft hoeft...2021-02-01 21:00:32

bikergirlie (29)
Rubriek: vrouw zoekt man | | |
Niet bang aangelegd?

Ik ben mona een echte “ stoere” 29 jarige motormuis uit zwijndrecht. Mijn motor is mijn alles tot nu toe maar ik mis toch nog wel iets anders, en dat is die leuke “ stoere” man die samen met mij wil rijden en andere dingen wil ondernemen. Op...2021-02-01 16:50:00

tightgap (20)
Rubriek: vrouw zoekt man | | Oost-Vlaanderen | Belgie
Ben gewoon nieuwsgierig!

Hallo daar, ik ben dus Gabriella en ben eerlijk gezegd gewoon nieuwsgierig naar wat hier allemaal op deze site gebeurd. Ik ben dus niet iemand die een specifiek plan heeft, maar als er een leuk persoon zich voordoet, zou ik daar natuurlijk geen nee...2021-01-31 20:22:22

aifa (19)
Rubriek: vrouw zoekt man | | Utrecht | Nederland
Aziatisch, maagdelijk en op zoek

Wil je echt weten waarnaar? Oke komt ie… Ik vind het best eng deze advertentie te plaatsen, maar weet je, ik ben nog steeds maagd. Oke ik heb wel eens gezoend en gevoeld en afgetrokken, maar toen mijn toenmalige vriendje en ik verder wilde gaan verliet...2021-01-28 16:57:47

2Lovleentje2 (22)
Rubriek: vrouw zoekt man | | |
Op zoek naar spanning!

Lovleen ben ik en 22 jaar. Wat ik zoek. Iets spannends. En serieus. Ik mis het samen zijn. Mijn relatie is vaak buitenshuis en ik wil iemand echt vaker zien spreken en voelen. Ben jij degene? Denk je dat ik iets voor je kan zijn? Laat het mij weten...2021-01-28 16:51:12

Anna-liesje1970 (49)
Rubriek: vrouw zoekt man | | |
Op zoek naar een serieuze relatie!

Ik ben gescheiden en zoek een echte serieuze relatie. Al 5 jaar ben ik op zoek naar een serieus iemand. Ik dacht om maar hier in te schrijven en wie weet is het raak. Ik hou van iemand die van humor houdt en dus niet saai is. Verder kunnen we wel...Zoek een volgespoten kut
Johan3333 uit
Meester opzoek naar sub of slavin
Dave-Helder uit
Kom jij met mij me huisje inwijden?
Petrie uit Selecteer woonplaats
I search bigger cock xxl
Julie uit
Scandinavian in Utrecht, looking for FLR or Cuckoldress
perdeception uit
Geile poes wil bevredigd worden!
edigenia uit