Is jou pik te klein?

Wil jij een sexafspraak met een dikke dame?

Meesteres zoekt onderdanige slaafjes!

2018-11-03 14:19:03

GewooneenMeester (43)
Rubriek: Meester zoekt SM-stel | | Noord-Holland | Nederland
Wil je een keer onderworpen worden.

Beste lezer... Ik ga er niet om heen draaien. 43 Jaar. Ik ben een stevige wat dikkere man. Heb een redelijke lul... 17,5 cm lang en een 6,3 cm in doorsnede. Niet lang dus, wel dik! Ben op zoek naar jongere stellen en meiden om te domineren! Te bezitten...2018-08-05 16:24:40

Harryzuid (55)
Rubriek: Meester zoekt SM-stel | | Zuid-Holland | Nederland
Dominant zoekt onderdanig stel

Dominante man zoekt een stel met of zonder.Bij voorkeur kunnen jullie ontvangen, zowel overdag als 's avonds.Het uiteindelijke doel is dat ik de baas word in jullie gezin. Ik bepaal wanneer jullie sex mogen hebben en met wie. Ik begrijp dat dit heel ingrijpend...welke stel / vrouw laat mijn wens/ droom in vervulling gaan
itsmy1958 uit
Help jij mij met mijn wens?
caroliena uit
Welke Meesteres wil mij als sissy domineren?
Sissy69 uit Haarlem
Bi-Bull gezocht!
cuckoldstel uit Antwerpen
wie pakt haar
johan-en-anita uit
Ben jij de man die ik zoek?
Alie-H uit