HARDERE ERECTIE EN EEN GROTERE PENIS DAN OOIT!

Ik keek toe terwijl mijn vrouw vreemd ging!

Huisvrouwen gaan vreemd op de achterbank!

2018-11-03 14:19:03

GewooneenMeester (43)
Rubriek: Meester zoekt SM-stel | | Noord-Holland | Nederland
Wil je een keer onderworpen worden.

Beste lezer... Ik ga er niet om heen draaien. 43 Jaar. Ik ben een stevige wat dikkere man. Heb een redelijke lul... 17,5 cm lang en een 6,3 cm in doorsnede. Niet lang dus, wel dik! Ben op zoek naar jongere stellen en meiden om te domineren! Te bezitten...2018-08-05 16:24:40

Harryzuid (55)
Rubriek: Meester zoekt SM-stel | | Zuid-Holland | Nederland
Dominant zoekt onderdanig stel

Dominante man zoekt een stel met of zonder.Bij voorkeur kunnen jullie ontvangen, zowel overdag als 's avonds.Het uiteindelijke doel is dat ik de baas word in jullie gezin. Ik bepaal wanneer jullie sex mogen hebben en met wie. Ik begrijp dat dit heel ingrijpend...Hallo
KPNobody uit
bull zoekt vrouw of stel
jongen19 uit
Kinky Bull zoekt cuckold koppel!
Kinky-Bull uit Velp
Onderdanige teefjes gezocht!
AltijdGeileBull-055-02 uit
Als Cuckold-stel echt aan jullie trekken komen?
Jullie-Sex-Meester uit
Nooit geschoten is altijd mis!
Loveborsten uit Haarlem