Dikke dame zoekt potente dekhengt!

Shemale zoekt man die met haar pik wil spelen!

Snel een homo date afspraakje!

2018-11-03 14:19:03

GewooneenMeester (43)
Rubriek: Meester zoekt SM-stel | | Noord-Holland | Nederland
Wil je een keer onderworpen worden.

Beste lezer... Ik ga er niet om heen draaien. 43 Jaar. Ik ben een stevige wat dikkere man. Heb een redelijke lul... 17,5 cm lang en een 6,3 cm in doorsnede. Niet lang dus, wel dik! Ben op zoek naar jongere stellen en meiden om te domineren! Te bezitten...2018-08-05 16:24:40

Harryzuid (55)
Rubriek: Meester zoekt SM-stel | | Zuid-Holland | Nederland
Dominant zoekt onderdanig stel

Dominante man zoekt een stel met of zonder.Bij voorkeur kunnen jullie ontvangen, zowel overdag als 's avonds.Het uiteindelijke doel is dat ik de baas word in jullie gezin. Ik bepaal wanneer jullie sex mogen hebben en met wie. Ik begrijp dat dit heel ingrijpend...Ik verveel me een beetje, ik zou best wat opwinding willen
wim uit
jong stel is op zoek
stelletje uit
Geil stel zoekt xxxl vooral hele dikke pik
Seekhugexxl uit
Dominante en betrouwbare Bull zoekt een Cuckoldstel voor vaste sexcontact
Dominante-Bull uit
Stel gezocht omgeving Den Haag
Dennis-voor-stel uit
Knappe cuck zoekt vrouw
CuckjeArnhem uit