Ze is niet knap! Maar wel botergeil!

Wil jij een shemale zien spuiten?

Welke vrouw droomt er niet van grote borsten?

2020-04-24 12:37:24

miou (29)
Rubriek: slavin zoekt Meester | | Utrecht | Nederland
Meester gezocht

Ik zoek een meester. Ik heb ervaring met het slaaf zijn, maar mijn vorige meester is er helaas mee gestopt. Van hem mocht ik ook niet samenwonen, want zo kon ik mijn leven als slavinnetje geheim houden voor mijn vriend. Dit moest zo van mijn meester,...2019-12-14 18:38:25

elisaanna (40)
Rubriek: slavin zoekt Meester | | |
Deze slavinnen zijn op zoek naar meester

Hallo meesters! Wij zijn 2 slavinnen die heel erg snel naar een meester op zoek zijn. We hebben al wel wat training gehad als slavinnen zijnde. Maar wij willen ons graag binden aan een meester, die ons naar zijn eissen vormt, training is geen probleem....Secretaresje zoekt een nette beleefde man!
Wilde-Secretaresse uit
Stel zoekt dominante bull
Kinkybistel39 uit
Zoek jij ook nog een seksmaatje?
carlo5 uit
een echte feestbeest zoekt man.
lenie4 uit
Geile El zoekt een potente Bull
geile-el uit
bull zoekt cuckoldstel
El-papi uit