Welke vrouw droomt er niet van grote borsten?

Mollige Meiden Zoeken Sex!

Meesteres zoekt onderdanige slaafjes!

2020-04-24 12:37:24

miou (29)
Rubriek: slavin zoekt Meester | | Utrecht | Nederland
Meester gezocht

Ik zoek een meester. Ik heb ervaring met het slaaf zijn, maar mijn vorige meester is er helaas mee gestopt. Van hem mocht ik ook niet samenwonen, want zo kon ik mijn leven als slavinnetje geheim houden voor mijn vriend. Dit moest zo van mijn meester,...2019-12-14 18:38:25

elisaanna (40)
Rubriek: slavin zoekt Meester | | |
Deze slavinnen zijn op zoek naar meester

Hallo meesters! Wij zijn 2 slavinnen die heel erg snel naar een meester op zoek zijn. We hebben al wel wat training gehad als slavinnen zijnde. Maar wij willen ons graag binden aan een meester, die ons naar zijn eissen vormt, training is geen probleem....Dikke grote lul die urenlang doorgaat en vaak spuit..
Anaconda uit Mijdrecht
Lekker kutje gezocht voor vol te spuiten
Gerttje uit
Cuckoldstel ter beschikking in Haarlem
substel1 uit
Gekke Spaanse meid is uit op kinky
maria27 uit
Ontspannen avontuurtjes?
Benthe uit
ben jij ook ondeugend?
deb uit