Dikke dame zoekt potente dekhengt!

Laat je pikkie groeien!

Ik keek toe terwijl mijn vrouw vreemd ging!

2018-08-28 07:41:19

Negerzoen (50)
Rubriek: Bull zoekt Bull | | Brussel | Belgie
Twee leuke jonge negers voor een sexy blondje

Hai Sexy blondje van net 50' heeft een vast vriendje maar zich een avond uit leven met twee leuke jonge zwaar geschapen negers, hij is er bij als jullie mij de avond van mijn leven gaan geven. Ik ben schoon, slank, maat 38, hou van bare sex en van...2018-08-26 10:12:49

Cleopatra12345 (50)
Rubriek: Bull zoekt Bull | | Zuid-Holland | Nederland
Sexy milf is op zoek naar 2 jonge potente negers

Hai. Ik en een sexy aantrekkelijke milf van net 50 jaar, ik ben op zoek naar 2 jonge negers die mij een avond gaan verwennen, ik heb een vriendje die op me past, en wat fotos maakt, hij vind het wel spannend wat ik wil. Ik ben blond, slank, maat...2017-09-08 13:02:00

tony (38)
Rubriek: Bull zoekt Bull | | | Nederland
SUPER BULL

Hoi, hier echt een super Bull met goed stuk gereedschap. 1.90 cm, 89 kg, sportief en leuk om te zien! Ik heb al wat jaren ervaring als Bull. Wil meer over mij weten stuur mij dan bericht. Stuur ik dan ook wat foto's van zelf bij . gr TonyBiman zoekt een top / versa gay, biman, bistel, travo in Assen of omg.
Bibottomversa uit Assen
Dominante en betrouwbare Bull zoekt een Cuckoldstel voor vaste sexcontact
Dominante-Bull uit
Shemale met een ongeloofelijk hoog libido!
SheDeni uit Arnhem
jouw vrouw mijn slavin
juan56 uit
Man zoekt 2 vrouwen!
stefan uit
xxl halfbloedje voor cuckoldstel of vrouw
brownxxl uit