Shemale zoekt man die met haar pik wil spelen!

Moslima zoekt Hollandse man!

Is jou pik te klein?

2019-02-02 13:08:40

bullhans (47)
Rubriek: Bull zoekt bi-stel | Helmond | Noord-Brabant | Nederland
bull zoek tserieus vergaand cuckstel

hallo , leuk dat je ff stilstaat bij mijn oproepje naar serieus stel ik een ervaren bull van 47 single gespierd gebouwd en lekkere pik zoek een serieus stel of dress voor intens serieus en vergaand contact , ben zelf zeer ruimdenkend en doe wat ik...2017-12-05 00:34:04

Een-Haagse-man (39)
Rubriek: Bull zoekt bi-stel | Den Haag | Zuid-Holland | Nederland
Vast discreet contact!

Hi, Ik ben een 1.98m lange gebonden grote Nederlandse bi man van 115kg met donker blond haar en blauwe ogen. Oftewel een gezonde Hollandse bouw met een goed leven buikje. Ik verwacht niet dat het storm loopt hier maar als jullie of jij op zoek bent naar...Welke vrouw wil er van mijn piemel genieten?
BartDrutengeil uit Druten
Slavin gezocht
bigcock uit
Spannend avontuur
Loek uit
XXL ASS
geilebigass uit Selecteer woonplaats
Super geile bichick wil xxxxl pik
Geilechick uit Oldenzaal
Lekkere pik 19x5cm zoekt vrouw of stel!
kaaiman19cm uit Enschede