Wil jij een sexafspraak met een dikke dame?

Vrijgezelle vrouwen zijn het masturberen zat!

Is jou pik te klein?

2019-02-02 13:08:40

bullhans (47)
Rubriek: Bull zoekt bi-stel | Helmond | Noord-Brabant | Nederland
bull zoek tserieus vergaand cuckstel

hallo , leuk dat je ff stilstaat bij mijn oproepje naar serieus stel ik een ervaren bull van 47 single gespierd gebouwd en lekkere pik zoek een serieus stel of dress voor intens serieus en vergaand contact , ben zelf zeer ruimdenkend en doe wat ik...2017-12-05 00:34:04

Een-Haagse-man (39)
Rubriek: Bull zoekt bi-stel | Den Haag | Zuid-Holland | Nederland
Vast discreet contact!

Hi, Ik ben een 1.98m lange gebonden grote Nederlandse bi man van 115kg met donker blond haar en blauwe ogen. Oftewel een gezonde Hollandse bouw met een goed leven buikje. Ik verwacht niet dat het storm loopt hier maar als jullie of jij op zoek bent naar...Een foto zegt genoeg!
Geerd uit
Kom je op mijn gezicht zitten?
Geilaard uit
Cuckcolding , Wifesharing, Slut Training
AltijdGeileBull055-03 uit
Heb jij klasse en stijl?
GuiltyPleasure uit
Beginnend cuckold stel zoekt dominante Bull!
substel uit Haarlem
lukt het jou?
tryherout uit