Rijpe Dame Zoekt...

Ze is niet knap! Maar wel botergeil!

Lelijke vrouwen zijn dol op deze site!

2019-11-22 15:21:11

Bull-055-02 (57)
Rubriek: Meester zoekt slavin | | |
volgende MILF-en en (sub-) Sletjes gezocht

Hallo onderdanige subjes sletjes en Milf-en, Ik ben een zeer ervaren man die op zoek is naar nieuwe sletjes. Leeftijd is niet belangrijk Recent heeft een van mijn vaste sletjes me verlaten en daarom is het tijd om weer een nieuwe aan te nemen. Het...2019-07-24 09:55:50

Eric (55)
Rubriek: Meester zoekt slavin | | Gelderland | Nederland
Kom je mee op vakantie

In september ga ik naar Turkije. Je kunt meekomen als je bent: -onderdanig -volslank -min.Cup D -anaal ontvangt -zeer goed pijpt -mijn sperma drinkt -elegant -verzorgend -zeer geil -dagelijks neukt -tussen 38 en 48 jaar Ik ben een lieve...2019-04-07 16:12:41

erikw_105 (54)
Rubriek: Meester zoekt slavin | | Selecteer provincie | Nederland
Ben jij mijn nieuwe slavin

Als 54 jarige dominant ben ik weer op zoek naar een nieuwe slavin. Als dominant ben ik meer geïnteresseerd in de BD kant van het BDSM spel. Dat betekend dat ik niet geïnteresseerd ben in pijn. Je kunt hierbjj verwachten dat je mentaal vernederd wordt...2018-10-07 19:45:51

Internetmeester (38)
Rubriek: Meester zoekt slavin | | Selecteer provincie | Nederland
Meester zoekt geile slavin

Ik ben een Meester van 38 jaar, dus al aardig wat levens ervaring. Ik zoek een slavin die dagelijks opdrachten kan krijgen van meester minimaal 1 opdracht per week en minimaal 1 keer per week zal slavin verantwoording af moeten leggen bij dom. Ben...Jonge bi-meid is op zoek naar mannen/vrouwen.
fabiola uit
Likken
Bk uit
Geile poes gezocht om lekker te verwennen
Poesjesvriend uit
Grote!
Grote uit
doordeweeks geen gedoe alleen genieten van elkaar.
beer66 uit
Turkse shemale wil lekkere beurt
turkse-she uit