Ze is niet knap! Maar wel botergeil!

Lelijke vrouwen zijn dol op deze site!

Vrijgezelle vrouwen zijn het masturberen zat!

2020-05-29 17:14:39

Mrs-Bertha (48)
Rubriek: Meesteres zoekt slaaf | | |
Kruip voor mij!

Hallo slaafje, durf jij het aan om je helemaal te geven ? ik ben op zoek naar een gehoorzame slaaf die zich volledig aan mij durft te geven. Ik zal je laten kruipen, mijn laklaarzen laten likken tot ze glimmen en je laten snuffelen aan mijn natte poesje....2019-11-11 18:41:58

Dominamandy (28)
Rubriek: Meesteres zoekt slaaf | | |
Deze meesteres zoekt een nieuwe sub

Hey! Leuk dat je mijn advertentie even leest. Ik ben op zoek naar een nieuwe sub. Waar ik eens lekker mee kan gaan spelen, en natuurlijk dingen voor mij kan gaan doen. Ik ben niet kieskeurig. En heb je geen ervaring met een meesteres is dat ook geen...Leven als godin
Bi uit
Ben jij die ene geile man?
dina28 uit
Gaat mijn droom uitkomen?
Barrabas1970 uit
Sexy latin meid bied zich aan
aishel uit
De man die gaatjes weet te vullen.
andriea uit
De speeltjes beginnen te vervelen.
angeliek uit