Welke maat penis wil jij hebben!!

Mollige Meiden Zoeken Sex!

Shemale zoekt man die met haar pik wil spelen!

2019-11-11 18:41:58

Dominamandy (28)
Rubriek: Meesteres zoekt slaaf | | |
Deze meesteres zoekt een nieuwe sub

Hey! Leuk dat je mijn advertentie even leest. Ik ben op zoek naar een nieuwe sub. Waar ik eens lekker mee kan gaan spelen, en natuurlijk dingen voor mij kan gaan doen. Ik ben niet kieskeurig. En heb je geen ervaring met een meesteres is dat ook geen...2019-11-04 19:45:21

bellea (24)
Rubriek: Meesteres zoekt slaaf | | |
Een meesteres met iets extra’s

​ Zoals je in mijn titel waarschijnlijk al wel gelezen hebt, ben ik een meesteres met iets extra’s erbij. En ik ben er ook niet bang voor hem lekker te gebruiken. Ik zoek een slaaf om allerlei nieuwe dingen uit te gaan proberen. Denk jij dat jij...2019-11-04 19:44:51

belleabel (24)
Rubriek: Meesteres zoekt slaaf | | Limburg | Nederland
Een meesteres met iets extra

​ Zoals je in mijn titel waarschijnlijk al wel gelezen hebt, ben ik een meesteres met iets extra’s erbij. En ik ben er ook niet bang voor hem lekker te gebruiken. Ik zoek een slaaf om allerlei nieuwe dingen uit te gaan proberen. Denk jij dat jij...2019-09-10 23:40:02

Meesteres54 (54)
Rubriek: Meesteres zoekt slaaf | | Selecteer provincie | Nederland
Meesteres zoekt TPE slaaf/slavin/koppel om bij in te wonen

Hallo onderdanige slaven /slavinnen Mijn naam is Mrs_Selma en ben een Strenge, Dominante, Sadistische Meesteres van 54 lentes jong. Ik heb lang rood haar, strenge ogen die kunnen kwellen of liefhebben. Ik heb een vrolijke lach, ben Spontaan, maar ben...2018-09-20 20:53:17

DominaH (34)
Rubriek: Meesteres zoekt slaaf | | |
Gehoorzame slaaf gezocht

Hallo, ik ben Hester. In het dagelijks leven grondstewardess. Maar zodra ik thuis kom, ontpop ik mij in een strenge meesteres die alleen maar gediend wil worden door haar slaaf/slavin. Ben jij net als ik bekend met bondage, spanking en soft SM? Laat dan...2018-06-09 14:58:21

Goddessjana (21)
Rubriek: Meesteres zoekt slaaf | | Noord-Holland | Nederland
Goddess Jana zoekt een nieuw slaafje!

Hallo slaafje, Heb jij er altijd al van gedroomd om een echte Godin te dienen? Of om gebruikt te worden door een keiharde meesteres? Ik ben Goddess Jana, 21 jaar en een echte prinses. Ik zoek slaafjes die mij online of in real-life willen gaan dienen,...2018-05-22 13:45:49

godineva (22)
Rubriek: Meesteres zoekt slaaf | | Selecteer provincie | Nederland
Godin Eva zoekt een nieuw biggetje!

Hi slaafje, Wat zit jij je tijd te verdoen met het kijken naar advertenties terwijl je mij hoort te dienen? Ik ben een meesteres, een godin van 22 jaar oud en ik zoek slaafjes die mij willen gaan dienen, dit is zowel online als in real life mogelijk,...Genieten zonder relatie?
donjav uit
Dominant voor Sub Sletje
Bull-055-04 uit
Kan jij mij verder uit de knoop halen?
alexlady uit
DAMES DEZE TANTRA/ YONI MASSAGE VERHOOGD JOU LIBIDO EN JOU LUSTEN EN JOU ZEKERHEID EN VERLANGEN
Ritchie uit
ik verwen jullie beide
daanxxx uit
Ik neem jou vriendin/vrouw tot mijn bezit!
Bull uit Nijmegen