Vrouwen met grote borsten zoeken een man!

Ik keek toe terwijl mijn vrouw vreemd ging!

Vrijgezelle vrouwen zijn het masturberen zat!

2017-12-07 15:23:51

fokzeil (31)
Rubriek: SM-stel zoekt bi-vrouw | Hellevoetsluis | Zuid-Holland | Nederland
De Magische vingers van een gelegenheids stel 31-57!

Ik ben een zeer ervaren discrete man. Fris en schoon, zeer goed niveau, ben jij die kinky vrouw die ik zoek? Ik man met veel geduld en magische vingers, liefhebber van bondage en speeltjes. Maar ook geniet ik ervan om een vrouw laten spuiten ... lijkt...2017-11-29 07:25:03

Kinky-Ds-stel (49)
Rubriek: SM-stel zoekt bi-vrouw | Leiden | Zuid-Holland | Nederland
Kinky D-s stel kijkt uit naar een onderdanig bi zusje!

Wij zijn een kinky D/s stel en kijken uit naar een ongeremde bi vrouw voor bdsm spel. De Dom is een 53 jarige hetero man uit ZH en de Sub is een 43 jarige bi vrouw uit NH en zoeken voor beide een leuk speeltje erbij. We kijken naar een onderdanige bi...Cuckold in CB6000 zoekt Bull voor zijn Cuckoldress!
chastity-cuck uit Eindhoven
slaaf voor extreem
arjanmeester uit
Wifesharing!
Groenergrasbijdeburen uit Den Haag
Waar is de groot geschapen Bull?
samen1955 uit Den Helder
Geile ervaren bull zoekt gewillig cuckoldstel!
bullrdam uit Rotterdam
Ik ben gescheiden en nu weer op zoek
zoe uit