Laat je pikkie groeien!

Snel een homo date afspraakje!

Meesteres zoekt onderdanige slaafjes!

2017-12-07 15:23:51

fokzeil (31)
Rubriek: SM-stel zoekt bi-vrouw | Hellevoetsluis | Zuid-Holland | Nederland
De Magische vingers van een gelegenheids stel 31-57!

Ik ben een zeer ervaren discrete man. Fris en schoon, zeer goed niveau, ben jij die kinky vrouw die ik zoek? Ik man met veel geduld en magische vingers, liefhebber van bondage en speeltjes. Maar ook geniet ik ervan om een vrouw laten spuiten ... lijkt...2017-11-29 07:25:03

Kinky-Ds-stel (49)
Rubriek: SM-stel zoekt bi-vrouw | Leiden | Zuid-Holland | Nederland
Kinky D-s stel kijkt uit naar een onderdanig bi zusje!

Wij zijn een kinky D/s stel en kijken uit naar een ongeremde bi vrouw voor bdsm spel. De Dom is een 53 jarige hetero man uit ZH en de Sub is een 43 jarige bi vrouw uit NH en zoeken voor beide een leuk speeltje erbij. We kijken naar een onderdanige bi...Bull zoek stel of cucholdress
desmodus1990 uit
Heb jij een sterk karakte en durf je mij aan?
LieveMilou uit Almere
Sex/massage/erotiek met een (Nijmeegse) vrouw
Nijmegen63 uit
Geile GebruiksSlet Gezocht!
AltijdGeileBull55 uit Apeldoorn
Kan ik jouw hartje raken?
Renske uit
ben jij een man die van aan pakken weet en mij dat wil laten voelen
beverly uit