Welke maat penis wil jij hebben!!

Meesteres zoekt onderdanige slaafjes!

Moslima zoekt Hollandse man!

2020-03-22 21:23:21

bicuckold35 (35)
Rubriek: bi-man zoekt cuckoldress | | Noord-Brabant | Nederland
bicuckold35 zoekt Mrs van stel

hoi mrs/domina, ik ben een onderdanige jongen van 35 jaar en heb al lang fantasie├źn om een bi cuckold sissy sletje te zijn om u en partner te dienen. Gebruik mij ervoor wat u nodig acht. Ik stel me dienstbaar op en sta voor alles open. Graag maak...2019-09-17 01:09:49

Bi (38)
Rubriek: bi-man zoekt cuckoldress | | | Selecteer land
Leven als godin

Hey, ik woon in de carraiben, heb hier een bloeiende zaak en heb hier een groot huis met bedienden. Ik ben 38 en bi. Ik heb lang in een cuckholdrelatie gezeten en mis dit enorm. Hier mag je vanaf 16 sex hebben. Ik zoek dus een dame graag door jonge spuitpikken...Hey daar geile heren!
ebony-1 uit Rotterdam
Voetenslaaf wil uw voeten aanbidden!
voetenslaaf uit Hoogvliet
Bull zoekt cuckoldstel regio Gent
wietie10001 uit
Turkse vrouw zoekt een man voor chat of miscchien meer
Turkish77 uit
Geile Bull 26 zoekt Cuckoldstel!
gino uit
Hey daar!
inge uit