Getrouwde vrouwen gaan vreemd!

Welke maat penis wil jij hebben!!

Ik keek toe terwijl mijn vrouw vreemd ging!

2019-08-26 14:59:57

jongstelzld (20)
Rubriek: bi-stel zoekt Meester | | Selecteer provincie | Nederland
jong beginnend onderdanig stel zoekt cuck Meester

Wij zijn al enige tijd op zoek naar een Meester voor ons beide. wij beide onderdanig en bi. Hij cuck en wilt de vernedering en pijn voelen die ik dan zal doormaken als slavin terwijl hij toe moet kijken of ook ondergaan. Wij zoeken vaster en ook weer...Gezocht vaste sletje gezocht (Vrouw)
Dominanteman050 uit
Beginner(s)
dan75 uit
Welke lekkere kerel komt spannende dingen met me doen/.
geilebrenda uit
Ik wil een vrouw verwennen!
Michiel uit Den Haag
Behandel jij mij zoals het zou moeten?
cherine86 uit
Maak jij mij nog natter dan de tuinslang?
rozaaa uit