HARDERE ERECTIE EN EEN GROTERE PENIS DAN OOIT!

Huisvrouwen gaan vreemd op de achterbank!

Shemale zoekt man die met haar pik wil spelen!

2018-11-22 16:19:33

hanskr (54)
Rubriek: cuckold zoekt man | | |
cuckold zoekt groot geschapen man voor zn vrouw

Ik ben op zoek naar een man die mijn vrouw eens lekker kan verwennen. Dit is een fantasie waar ik al heel lang mee rondloop en ik heb het idee wel eens ter sprake gebracht maar daar was mijn vrouw best wel huiverig voor. Toch denk ik dat zij er ook wel...2017-07-09 11:58:43

dasbanana (26)
Rubriek: cuckold zoekt man | Leeuwarden | Friesland | Nederland
Man zoekt andere man met grote pik voor zijn vrouw!

Hallo heren, Ben jij tussen de 25 en 38 jaar en heb je een grote pik? Dan zoek ik jouw. Wil jij een keer mijn vrouw verwennen? Terwijl ik machteloos toe kijk Stuur dan een bericht met bewijs van je grote pik min. 18 cm dus pak de meetlint maar! Andere...Onervaren Stag en Vixen zoeken Bull
Dutchnnaughty uit
Extreem geile travo hoer biedt zich aan voor mannen
Jeane-Smoothie uit
cuckold zoekt black bull om vrouw te versieren
cuckoldbrabant uit
Beginnende Bull uit Rotterdam!
Bull-Rotterdam uit Rotterdam
Shemale met een goed lichaam & dikke pik
stacey uit
Betrouwbare Bull voor vast en langere termijn aangeboden
Betrouwbare-Bull uit