Huisvrouwen gaan vreemd op de achterbank!

Hou jij van Dominante Vrouwen?

Wil jij een shemale zien spuiten?

2018-11-22 16:19:33

hanskr (54)
Rubriek: cuckold zoekt man | | |
cuckold zoekt groot geschapen man voor zn vrouw

Ik ben op zoek naar een man die mijn vrouw eens lekker kan verwennen. Dit is een fantasie waar ik al heel lang mee rondloop en ik heb het idee wel eens ter sprake gebracht maar daar was mijn vrouw best wel huiverig voor. Toch denk ik dat zij er ook wel...2017-07-09 11:58:43

dasbanana (26)
Rubriek: cuckold zoekt man | Leeuwarden | Friesland | Nederland
Man zoekt andere man met grote pik voor zijn vrouw!

Hallo heren, Ben jij tussen de 25 en 38 jaar en heb je een grote pik? Dan zoek ik jouw. Wil jij een keer mijn vrouw verwennen? Terwijl ik machteloos toe kijk Stuur dan een bericht met bewijs van je grote pik min. 18 cm dus pak de meetlint maar! Andere...Wil Graag Gratis Goede Video Maken Van Uw Vrouw Met Lover
GeilNu uit
Leuke vent zoekt stel!
Chris78 uit
Hey Denk jij het aan te kunnen om mijn onderdanige slaaf te zijn?
melissadomina uit
Dominante Bull zoekt een cuckoldstel!
bull-Marcel uit Rotterdam
DAMES DEZE TANTRA/ YONI MASSAGE VERHOOGD JOU LIBIDO EN JOU LUSTEN EN JOU ZEKERHEID EN VERLANGEN
ritchie-1 uit
Wil graag afspreken met een toffe gast!
angel2 uit