Laat je pikkie groeien!

Vrijgezelle vrouwen zijn het masturberen zat!

Lelijke vrouwen zijn dol op deze site!

2018-11-22 16:19:33

hanskr (54)
Rubriek: cuckold zoekt man | | |
cuckold zoekt groot geschapen man voor zn vrouw

Ik ben op zoek naar een man die mijn vrouw eens lekker kan verwennen. Dit is een fantasie waar ik al heel lang mee rondloop en ik heb het idee wel eens ter sprake gebracht maar daar was mijn vrouw best wel huiverig voor. Toch denk ik dat zij er ook wel...2017-07-09 11:58:43

dasbanana (26)
Rubriek: cuckold zoekt man | Leeuwarden | Friesland | Nederland
Man zoekt andere man met grote pik voor zijn vrouw!

Hallo heren, Ben jij tussen de 25 en 38 jaar en heb je een grote pik? Dan zoek ik jouw. Wil jij een keer mijn vrouw verwennen? Terwijl ik machteloos toe kijk Stuur dan een bericht met bewijs van je grote pik min. 18 cm dus pak de meetlint maar! Andere...gewone maar goed geschapen man .
gewoonhenk uit
Beginnend Cuckoldstel zoekt bull
Blonde4black uit
Lovely kiss from my humble self!
grcccee uit Anderen
B.B.C.
big-soma uit Amsterdam
Van hotwife naar slutwife
hotwife uit
Goededag allemaal jongeman zoekt creampie van bbc
Sperma-likker uit