Moslima zoekt Hollandse man!

Ik keek toe terwijl mijn vrouw vreemd ging!

HARDERE ERECTIE EN EEN GROTERE PENIS DAN OOIT!

2018-11-22 16:19:33

hanskr (54)
Rubriek: cuckold zoekt man | | |
cuckold zoekt groot geschapen man voor zn vrouw

Ik ben op zoek naar een man die mijn vrouw eens lekker kan verwennen. Dit is een fantasie waar ik al heel lang mee rondloop en ik heb het idee wel eens ter sprake gebracht maar daar was mijn vrouw best wel huiverig voor. Toch denk ik dat zij er ook wel...2017-07-09 11:58:43

dasbanana (26)
Rubriek: cuckold zoekt man | Leeuwarden | Friesland | Nederland
Man zoekt andere man met grote pik voor zijn vrouw!

Hallo heren, Ben jij tussen de 25 en 38 jaar en heb je een grote pik? Dan zoek ik jouw. Wil jij een keer mijn vrouw verwennen? Terwijl ik machteloos toe kijk Stuur dan een bericht met bewijs van je grote pik min. 18 cm dus pak de meetlint maar! Andere...Cuckoldstel zoekt een potente Bull!
Cuckoldkoppel uit Hoensbroek
zoe..k bivrouw
Arthur uit
Wett pussy horny for BBC
Wettpussy uit
gebonden vent zoekt stel om vaste huisvriend bij te zijn.
vgv51 uit
Dominante Bull!
MrWill uit Utrecht
Welk meisje wordt mijn sletje
MichaelBsx uit