Online Opdrachten Uitvoeren?

Lelijke vrouwen zijn dol op deze site!

Cuckoldress Gaat Vreemd!

2018-11-22 16:19:33

hanskr (54)
Rubriek: cuckold zoekt man | | |
cuckold zoekt groot geschapen man voor zn vrouw

Ik ben op zoek naar een man die mijn vrouw eens lekker kan verwennen. Dit is een fantasie waar ik al heel lang mee rondloop en ik heb het idee wel eens ter sprake gebracht maar daar was mijn vrouw best wel huiverig voor. Toch denk ik dat zij er ook wel...2017-07-09 11:58:43

dasbanana (26)
Rubriek: cuckold zoekt man | Leeuwarden | Friesland | Nederland
Man zoekt andere man met grote pik voor zijn vrouw!

Hallo heren, Ben jij tussen de 25 en 38 jaar en heb je een grote pik? Dan zoek ik jouw. Wil jij een keer mijn vrouw verwennen? Terwijl ik machteloos toe kijk Stuur dan een bericht met bewijs van je grote pik min. 18 cm dus pak de meetlint maar! Andere...zoek cuckoldstel die durven.
Bull-Herman uit
Ik wil niet meer alleen blijven
inaj uit
Aan alle stoute mannen een oproep!
melindaaaa uit
Lover gezocht
Mister 77 uit
Word jij mijn lover?
stephanie uit
Cuckoldkoppel zoekt Bull
Cuckold-koppel-Limburg uit