Snel een homo date afspraakje!

Rijpe Dame Zoekt...

Getrouwde vrouwen gaan vreemd!

2018-09-29 10:37:57

Elize (49)
Rubriek: cuckoldress zoekt Meester | | Selecteer provincie | Nederland
Wie laat me genieten

Dag geile Bull/meester ik een alleenstaande vrouw zoekt een geile dominante Bull/meester die mij als zijn gewillig teefje gebruikt. Voor de juiste Bull/meester ben ik beschikbaar voor gebruik/ misbruik en verhuur. Heb al vier jaar geen relatie meer gehad...2018-02-08 17:24:58

Daisyslet (25)
Rubriek: cuckoldress zoekt Meester | Selecteer woonplaats | Zuid-Holland | Nederland
Jonge hindoestaanse vrouw zoek the meester

Ik ben een hindoestaanse vrouw van 25 en heb een relatie met een man van 51. Hij wordt geil als ik tegen hem zeg dat ik later thuis kom om geneukt te worden door een vreemde pik. Ook likt hij zijn zaad uit mijn kutje en verkleed zich soms als sissy en...WERE IS MY WHITE SLUT !!!
BLACKMASTER uit
Man zoekt vrouw die graag verwend wordt...
DennisD69 uit
Wil jij wat meer dan softe seks?
Limburgla uit Venlo
knappe hetro man op zoek naar een transexweel voor Fun en plezier met elkaar
geertje uit
bull zoekt cuckoldstel
El-papi uit
Kom jij lekker met mijn poes spelen?
juliee uit