Getrouwde vrouwen gaan vreemd!

Rijpe Dame Zoekt...

Online Opdrachten Uitvoeren?

2018-11-27 10:41:53

oursecret (29)
Rubriek: cuckoldstel zoekt bi-man | | Selecteer provincie | Nederland
cuckold surprise

mijn vrouw en ik spelen een fantasie spel. Ik probeer haar en mijn fantasien uit te laten komen d.m.v spel. ik zoek een (bij voorkeur) 'biseksuele' man die mijn vrouw denkt te kunnen verleiden. dit lijkt me, omdat ik weet wat haar wens is, het leukst...2017-10-17 14:34:41

Cuckoldstelletjezoektbbc (21)
Rubriek: cuckoldstel zoekt bi-man | Meppel | Drenthe | Nederland
Cuckold bi-stel zoekt zwarte Bull!

Wij beginnend cuckold stel zijn op zoek naar een BBC die onze ervaring wil vergroten door haar te verwennen en hem te gebruiken hij is bi-schierig en hier mag gebruik van gemaakt worden. Laat maar horen als je je geroepen voeltIk zoek een vaste stel
39mehmet39 uit Bussum
Ben jij een beetje stijvol?
Jacqueline uit
Bull zoekt vrouw / stel
Storyteller uit
Zoek een onderdanige vrouw
Raymond340 uit
Looking for lady
Czah uit
Serieuse BLACKBULL
Blackkpitt uit