Dikke dame zoekt potente dekhengt!

Welke maat penis wil jij hebben!!

Ze is niet knap! Maar wel botergeil!

2019-12-25 14:30:49

veen (63)
Rubriek: man zoekt Meesteres | | Friesland | Nederland
pakkans 100%

Ik ben op zoek naar een nieuwe ervaring in mijn leven In mijn relatie (getrouwd) heb ik veel gevonden maar soms verlang ik ernaar om door een strenge maar ook weer begripvolle vrouw op mij plekje gezet te worden Lust is meer mijn ding dan pijn al hoort...2017-09-04 23:17:49

axelvb (23)
Rubriek: man zoekt Meesteres | | | Belgie
Wie dan ook!

Ik ben Axel 26j, geschoold, 1.83m, kort zwart haar, torenhoog libido, gehoorzaam. Wat zoek ik: Een dame/meisje die weet hoe ze wil verwend worden maakt niet uit hoe oud, hoe ze zelf wil verwennen, iemand die haar stoute fantasieen wil realiseren. Ik wil...Bijna zoekt bistel
Graig uit
Trio??
Bomba1 uit
Latina zaadslet zoekt potente mannen!
gatita78 uit Utrecht
Wie wil er een bigblackdick proeven!
Bigblackdick uit Lokeren
Mooi begin.
Angelien;) uit Assen
Het begint met versieren
Versier-mijn-vrouw uit