Is jou pik te klein?

Ik keek toe terwijl mijn vrouw vreemd ging!

Snel een homo date afspraakje!

2017-09-04 23:17:49

axelvb (23)
Rubriek: man zoekt Meesteres | | | Belgie
Wie dan ook!

Ik ben Axel 26j, geschoold, 1.83m, kort zwart haar, torenhoog libido, gehoorzaam. Wat zoek ik: Een dame/meisje die weet hoe ze wil verwend worden maakt niet uit hoe oud, hoe ze zelf wil verwennen, iemand die haar stoute fantasieen wil realiseren. Ik wil...Dominante Bull zkt onderdanig stel!
RamonXL uit Etten-Leur
Ben jij de leuke en potente man en woon je in onze buurt?
julianadorp uit
Jonge Bull opzoek naar een geile ervaring!!
GinoOostNL uit
Rijpe dame met natte roodharige gleuf!
RodeKruisX uit Zwolle
Bottom wil bare ontmaagd worden en zaad ontvangen!
Bottom1172 uit Eijsden
Slavin gezocht voor prive gebruik!
meesterzoektslavin uit Geraardsbergen