Laat je pikkie groeien!

Snel een homo date afspraakje!

Shemale zoekt man die met haar pik wil spelen!

2017-09-12 08:39:56

Robber1970 (47)
Rubriek: man zoekt bi-stel | | | Nederland
Man zkt stel voor 1e trio!

Hiii, mijn naam is Rob. 194 en slank en 16 cm. Ik ben zeker niet onaantrekkelijk. Ik zoek een (ervaren) stel voor mijn 1e mmv trio. Graag leer ik jullie eerst beter kennen via de email. X Rob2016-08-02 11:01:23

RaymondXL (28)
Rubriek: man zoekt bi-stel | Leeuwarden | Friesland | Nederland
Bi-schierige Fries zoekt geil bi-Stel!

Zijn jullie dat leuke en geile bi-Stel die zijn hebben in en triootje? Het lijkt mij onwijs geil om dit een keer mee te maken. Ik wil graag mijn biseksualiteit verder ontwikkelen. Ik ben een sportieve, groot geschapen, altijd vrolijke Fries uit Leeuwarden....2016-08-02 04:31:04

onderdanigman (50)
Rubriek: man zoekt bi-stel | Meijel | Limburg | Nederland
Onderdanige man zoekt bi-stel voor buitensex!

Hallo, Ik zoek man / vrouw / bi-stel. Buitensex geef me een extra kick om gezien te worden op spannende locatie!! Mij te uiten als slaaf. Laat mij graag gebruiken terwijl er meerdere personen toekijken en/of mee doen. Mail mij!Wil jij toekijken hoe ik jou vrouw of vriendin neuk?
LibidoXXL uit Valkenswaard
Welke zwaargeschapen Bull?
Anneke uit Roosendaal
zoek een cuckquean
BDSM-STEL58 uit
Marokkaanse jongen zoekt vrouw, stel, cuckolstel!
Salah uit Amsterdam
Man zoekt vrouw voor buiten P seks!
Love2sx uit Arnhem
Deze goed gebouwde Bull zoekt een leuke cuckoldress!
Big-Bull uit Gouda