Lelijke vrouwen zijn dol op deze site!

Snel een homo date afspraakje!

HARDERE ERECTIE EN EEN GROTERE PENIS DAN OOIT!

2016-08-10 11:47:04

Suriboy (36)
Rubriek: man zoekt bottom | Voorburg | Zuid-Holland | Nederland
Geile neger zoekt slaafse bottom!

Hai ik ben een Suriboy van 36 jaar, 178, 80kg en 17cm onbesneden lul. Ik heb een aantal ervaringen met mannen gehad maar ben nog op zoek naar een geile beetje slaafse bottom die ik lekker mag ge/misbruiken :p. Liefst onbehaard max 50 jaar. Do's: veel...Beginnend stel zoekt geduldige maar ervaren Bull
mistressm uit
couple looking for man
melda uit
Jong stel onervaren maar voor intrede in cuckhold
jongstel uit
Ik ben op zoek naar jou, en jou grote vriend tussen je benen.
jody uit
Een of meerdere personen die me lekker willen laten genieten?
annaaaaaaaaaaaaa uit
Zeer dik geschapen Bull zoekt stel!
Bullicious uit Haarlem