Hou jij van Dominante Vrouwen?

Welke maat penis wil jij hebben!!

Wil jij een shemale zien spuiten?

2019-10-04 14:21:56

Tarik (38)
Rubriek: man zoekt stel | | Oost-Vlaanderen | Belgie
Knappe man

Turkse Bull zoekt een stel of dame voor sexrelatie! Dag leuke stellen, Ik ben een man van 36 jaar en ik ben opzoek naar een vast of één éénmalig contact met een leuk stel. Ik ben een goed opgeleide man met een goede baan en ik zou het geweldig...2019-02-09 23:42:57

Chris78 (40)
Rubriek: man zoekt stel | | Gelderland | Nederland
Leuke vent zoekt stel!

Leuke vent van 40 jaar, levensgenieter, HBO Niveau, licht getint (half Surinaams). Ik ben op zoek naar een leuk stel waarvan de vrouw iets voller is. Val niet op slank /mager.Een vrouw gerichte date waarbij de man toe kijkt en later eventueel mee doet. Ik...Kan ik hier een leuke man scoren?
discomela1966 uit
Leuke meid zoekt vriendje
nicole uit Nijmegen
25 jarige bull zoekend naar een onderdanige cuck & een mooie vrouw
Lars uit
Wil jij het kamasutraboek in het echt brengen
Mirella uit
travestiet wil in keel geneukt worden door senior
leentjeszaad uit
BLACK COCKS GEZOCHT VOOR 25 JARIGE BLONDE DIE GENEUKT WIL WORDEN!!!
NeedBBCS uit