Mollige Meiden Zoeken Sex!

Dikke dame zoekt potente dekhengt!

Is jou pik te klein?

2019-11-19 21:33:43

Jacques (54)
Rubriek: man zoekt vrouw | | Gelderland | Nederland
Ik ben een sex-bef en lik liefhebber

Ik ben een lik en bef lief hebber en zou een vrouw willen die daar mee overweg kan. Zou je het eens willen dan laten we eens wat afspreken zodat we elkaar kunnen leren kennen en wie weet waar we dan eindigen.Zou je interesse gewekt zijn laat me wat van...2019-11-08 16:41:55

jimmybrownn (46)
Rubriek: man zoekt vrouw | | |
zin in een leuke bruine man

Ik ben jimmy indiase typ, 1,68m 58 kg 46 jaar, opzoek maar een vrouw of jongedame voor regelmatig contact, fijn zou zijn in de regio Amsterdam, maar is geen must. Ik ben easy going, en sta open voor een voorstel. Ik van ontvangen en verplaatsen. Laat...2019-11-03 07:39:12

Mooie-man (54)
Rubriek: man zoekt vrouw | | Zeeland | Nederland
Mooie man zoekt vrouw

Ik ben een mooie verzorgde man die veel sex, liefde en genegenheid te kort komt in zijn relatie. Daarom probeer ik via deze weg een soulmate te vinden die net als ik opzoek is naar liefde, respect, genegenheid, romantiek en sex. Zelf zie ik er goed uit....2019-11-02 07:50:24

Erikje (54)
Rubriek: man zoekt vrouw | | Zeeland | Nederland
Mooie verzorgde man zoekt vrouw

Dames via deze weg zoek ik een verzorgde vrouw die net als ik opzoek is naar genegenheid, respect, liefde, romantiek en heerlijke vrijpartijen. Kom je net als mij veel sex te kort thuis? Ben je opzoek naar mooie discrete man om elkaar heerlijk te verwennen?...2019-09-22 16:05:47

rembrandt (72)
Rubriek: man zoekt vrouw | Selecteer woonplaats | Zuid-Holland | Nederland
relaxe lichte sm sex

wil jij als vrouw eens meemaken om te voelen hoe het is met sm sex niks geen pijn wel het topje van genot ik breng joumet mijn vrouwvriendelijk sm naar het ultieme sexgenot ik kan jou ontvangen ikben vrouwvriendelijk zeer discreet voor meer info...Wie wil mij regelmatig ongeremd pakken? (Bare)
Mark35 uit
Ervaren slaaf zoekt strenge, rechtvaardige Meester!
Barry_S uit Amersfoort
Zin in seks, simpeler kan niet.
Colinda uit Veendam
Ontdekkend stel dertigers!
Dannybi uit Tubbergen
Man wil zijn vrouw laten versieren!
bloedheet uit Leeuwarden
ik een donkere bull uit adam
suribbcadam uit