Huisvrouwen gaan vreemd op de achterbank!

Is jou pik te klein?

Rijpe Dame Zoekt...

2020-02-07 16:03:25

donkere-man (45)
Rubriek: man zoekt vrouw | | Zuid-Holland | Nederland
donkere man zoekt vrouw

Verzorgde jongere uitziende donkere man van 45 jaar met niveau, zoekt een ongecompliceerde vrouw voor gezelligheid en plezier. Alles met wederzijds respect. Discretie en hygiëne zijn vanzelfsprekend. Spreekt je dit aan? Graag een uitgebreide en duidelijke...2020-01-28 20:26:17

Toonio (66)
Rubriek: man zoekt vrouw | | | Nederland
Ben opzoek nar een pittige tante !!

Goedemorgen, ik ben Toon maar die was al bezet dus dan ma Toonio haha ik ben een vriendelijke, goedlachse man die nu weer volop geniet van het leven - na het overlijden van mijn vrouw 6 jaar terug - is op zoek naar een pittige tante die niet op haar mondje...2020-01-26 10:54:41

Rod (53)
Rubriek: man zoekt vrouw | | Zuid-Holland | Nederland
Lekker verwennen, lekker genieten

Hi, ik zoek een sensuele verleidelijke vrouw. Ik wil je graag verwennen en samen van elkaar genieten. Ik ben 1,90 meter, 80 kg, slank, sportief, blauwe ogen en groot geschapen. Van grote volle borsten raak ik heel erg opgewonden. Hoe wil jij verwend worden?...2020-01-18 19:29:55

gekkooo (26)
Rubriek: man zoekt vrouw | | |
zie je die stijve?

Die zit hier te wachten op jou! Man of vrouw maakt me eigenlijk helemaal niet uit, ik wil lekker kunnen genieten en verwend worden. En natuurlijk verwen ik jou dan ook weer! Lijkt je dat wel wat? Wie weet kunnen we als het bevalt het natuurlijk ook nog...Getrouwde vrouw zoekt geile mannen om mee te chatten!
Geileslet90 uit Amstelveen
Harde Bull op zoek naar cuckoldstel!
mr1derder uit
Op zoek naar lekkere Bull!
Cuckoldstel1 uit Dordrecht
Man wil zijn vrouw laten versieren!
bloedheet uit Leeuwarden
Indian Male looking for submissive Female Couple!
suraj-kumar uit Veldhoven
Studente zoekt een smeerbeurt
aliciaaaaa uit