Lelijke vrouwen zijn dol op deze site!

Hou jij van Dominante Vrouwen?

Meesteres zoekt onderdanige slaafjes!

2018-05-04 22:32:19

Floord18 (18)
Rubriek: sissy zoekt Meester | | Gelderland | Nederland
Sissy zoekt een daddy die mij wil begeleiden!!!

Hoi allemaal!! Ik zoek iemand die mij graag zou willen begeleiden met het worden van een (totale sissy). Tot nu toe heb ik wel eens met andere sissy’s gechat en heb ik foto’s gedeeld. Echter heb ik nog nooit echt opdrachten gekregen om echt iets...Dominante Bull zkt onderdanig stel!
RamonXL uit Etten-Leur
ik zou willen dta een man/jongen mijn vrouw 57 versiert
je50an uit
Stel zoekt jongens 18-25 voor cumbang en meer!
CUMBANGSTEL uit Nijmegen
Ontdekkend stel dertigers!
Dannybi uit Tubbergen
Ik zoek een vaste stel
39mehmet39 uit Bussum
Vrijdag 3 februari overdag ga jij (vrouw) verwend worden!
Dennis02 uit Den Haag