Getrouwde vrouwen gaan vreemd!

HARDERE ERECTIE EN EEN GROTERE PENIS DAN OOIT!

Vrijgezelle vrouwen zijn het masturberen zat!

2016-07-29 03:35:18

Sissy69 (46)
Rubriek: sissy zoekt Meesteres | Haarlem | Noord-Holland | Nederland
Welke Meesteres wil mij als sissy domineren?

Hallo, ik ben een 46-jarige man en ik wil graag een sissy zijn van een dominante Meesteres. Ik zal u gehoorzamen, dienen en alles doen om u te behagen. Wilt u mij trainen om een echt sissy sletje te worden? Ik hoop snel wat van u te horen, onderdanige...Lat-relatie
toyboy uit Galmaarden
Ik geef je seks, uren aan een stuk...
Jake78 uit Kasterlee
Zoek je een Bull en wil je echt genieten?
Master-bull uit Etten-Leur
BWC voor vrouw of stel die dik willen!
Dikkie-Dick uit Alphen aan den Rijn
Dikke grote lul die urenlang doorgaat en vaak spuit..
Anaconda uit Mijdrecht
Hallo ik ben Kurt!
Saxon uit Avelgem