Ik keek toe terwijl mijn vrouw vreemd ging!

Snel een homo date afspraakje!

Moslima zoekt Hollandse man!

2016-07-29 03:35:18

Sissy69 (46)
Rubriek: sissy zoekt Meesteres | Haarlem | Noord-Holland | Nederland
Welke Meesteres wil mij als sissy domineren?

Hallo, ik ben een 46-jarige man en ik wil graag een sissy zijn van een dominante Meesteres. Ik zal u gehoorzamen, dienen en alles doen om u te behagen. Wilt u mij trainen om een echt sissy sletje te worden? Ik hoop snel wat van u te horen, onderdanige...Bare date
KoppeltjeK uit
Getrouwd stel Randstad zkm bull
Dutchcouple uit
Zoeken mooie vrijgezel. Voor haar!
Geil-stel uit Gouda
Zwarte Bull zoekt vrouw om te verwennen!
Nostradamus uit Amsterdam
doordeweeks geen gedoe alleen genieten van elkaar.
beer66 uit
Stel zoekt Bull/Masseur/Mr.
P-&-Y uit