HARDERE ERECTIE EN EEN GROTERE PENIS DAN OOIT!

Shemale zoekt man die met haar pik wil spelen!

Getrouwde vrouwen gaan vreemd!

2019-12-15 10:11:38

Ron (50)
Rubriek: sissy zoekt Meesteres | | Noord-Holland | Nederland
GEILE MAN WIL GEBRUIKT WORDEN

Ik zwarte man wil heel graag bepaalde dingen doen die onder biseksualiteit vallen, zoals bijv,:beffen terwijl ze word geneukt, beffen terwijl ik hem (het liefst nog iemand, links en rechts) masseer en insmeer, zijn pik hard maken en in haar kut stoppen,...2016-07-29 03:35:18

Sissy69 (46)
Rubriek: sissy zoekt Meesteres | Haarlem | Noord-Holland | Nederland
Welke Meesteres wil mij als sissy domineren?

Hallo, ik ben een 46-jarige man en ik wil graag een sissy zijn van een dominante Meesteres. Ik zal u gehoorzamen, dienen en alles doen om u te behagen. Wilt u mij trainen om een echt sissy sletje te worden? Ik hoop snel wat van u te horen, onderdanige...Beginnend sissy wil graag omgetoverd worden.
sissykelly uit
Bull gezocht voor stel waarvan mij cuckold
Bi-cucky uit
Ik ben vrijgezel en geil
annefrescura uit
Friese pis en stronthoer uit Drachten!
taboeloos uit Drachten
Paaldanseres zoekt nieuwe paal!
abby uit
Ik heb gewoon veel zin in seks
Zwangertje28 uit