Ladyboy spuit haar zaad! Wil jij het opvangen?

Vrouwen met grote borsten zoeken een man!

Lelijke vrouwen zijn dol op deze site!

2016-07-29 03:35:18

Sissy69 (46)
Rubriek: sissy zoekt Meesteres | Haarlem | Noord-Holland | Nederland
Welke Meesteres wil mij als sissy domineren?

Hallo, ik ben een 46-jarige man en ik wil graag een sissy zijn van een dominante Meesteres. Ik zal u gehoorzamen, dienen en alles doen om u te behagen. Wilt u mij trainen om een echt sissy sletje te worden? Ik hoop snel wat van u te horen, onderdanige...Bull zoekt cuck stel!
Vince4u uit
Welke vrouw houd hier van?
leenders uit Arnhem
Dominant zoekt onderdanig!
DominaJ uit Utrecht
BBC zoekt geil nat kutje!
BEAST-COCK uit Rotterdam
Mooie dominante Bull gezocht!
Weetwelwatzewil uit
Welke zwaargeschapen Bull?
Anneke uit Roosendaal