Mollige Meiden Zoeken Sex!

Online Opdrachten Uitvoeren?

Laat je pikkie groeien!

2016-08-08 02:34:57

Malaya (33)
Rubriek: transseksueel zoekt man | Bavel | Noord-Brabant | Nederland
Sexy penisvrouwtje zoekt een lieve man!

Ik ben Malaya een sexy penis vrouwtje uit de Filipijnen. Ik ben al 5 jaar in Nederland heb een baan, een huisje en spreek goed Nederlands. Ik mis alleen een lieve man. Omdat ik anders ben dan andere vrouwen is het voor mij lastiger sex te vinden. Er zijn...2016-08-07 10:53:45

SheDeni (28)
Rubriek: transseksueel zoekt man | Arnhem | Gelderland | Nederland
Shemale met een ongeloofelijk hoog libido!

Mijn naam is Denise, voorheen Dennis. Ik ben dus een shemale met een pik en lieve kleine tietjes. Ik hou van zowel mannen als vrouwen, van zowel geven als nemen. Ik hou ervan om iemand helemaal tot in de 7de hemel te verwennen maar wil wel zelf ook genieten...2016-08-07 10:37:50

IndraShetje (35)
Rubriek: transseksueel zoekt man | Almere | Flevoland | Nederland
Pssst sex met een shemale?

Wil je een geheimpje horen? Ik ben een lekker wijf met alles erop en eraan, alleen heb ik ook een geile pik! Ik ben dol op orale seks, kan je helemaal gek maken met alleen het puntje van m'n tong. Heb jij interesse in mij geheim? Xxxx IndraShetje2016-08-06 12:36:04

Fayshe (31)
Rubriek: transseksueel zoekt man | 's-Hertogenbosch | Noord-Brabant | Nederland
Wild, geil, jong en shemale!

Ik ben een wilde, jonge en vrouwelijke shemale met 1 grote wens. Ik zal je er alles over vertellen als jij mij een berichtje stuurt. Wie weet lijkt het jou ook wel heel erg geil en gaan wij samen mijn wens laten uitkomen. Ik heb er zin in! Jij ook? Kussssss2016-08-06 11:47:45

Kebie (38)
Rubriek: transseksueel zoekt man | Lent | Gelderland | Nederland
Dubbel op Dubbel lekkere transseksueel!

Hoi, misschien raadde je het al aan mijn titel hierboven? Met mij kun je dubbel plezier hebben. Ik heb zalige tieten, cup D maar daarbij ook nog eens een heerlijke grote pik. Ik wil graag nieuwe contacten opdoen om zo samen van dit alles te kunnen genieten,...2016-08-06 11:31:48

Shemale-Salina (29)
Rubriek: transseksueel zoekt man | Rijswijk | Zuid-Holland | Nederland
Salina stelt zich voor!

Hoi Kanjer leuk dat je me advertentie even komt bekijken. Op het oog zie je niks vreemd aan mij een leuke spontane (humor volle) Vrouw. Dat klopt ook allemaal, het enigste wat anders aan mij is, dat is mijn geslachtsdeel. Ik ben dus een shemale, zo dat...Latina zaadslet zoekt potente mannen!
gatita78 uit Utrecht
Man zoekt dame met gelijkstemmende gedachten!
Hubby-c uit Geraardsbergen
Geile Travo zoekt een date in de omgeving van Hilversum!
Julia-crossdresser uit Hilversum
Onderdanig cuckje biedt zich aan!
Cuckje uit Doorn
Welke Meesteres wil mij als sissy domineren?
Sissy69 uit Haarlem
Welke leuke meid heeft zin in seks?
Imsearchingbigtits uit Heerenveen