Wil jij een sexafspraak met een dikke dame?

Vrouwen met grote borsten zoeken een man!

Dikke dame zoekt potente dekhengt!

2019-11-19 17:31:59

CCLexx (24)
Rubriek: transseksueel zoekt man | | Flevoland | Nederland
Wat heb jij te bieden?

Vrouwelijke vrouw, zoekt een mannelijke man. Wat kan ik er meer over zeggen. Ik verlang naar wat vastigheid, dus het zou wel fijn zijn als jij dat ook te bieden hebt. Niet al te moeilijk van karakter, maar kan wel voor mezelf opkomen. Ik heb een...2019-11-18 17:09:59

she-annamare (31)
Rubriek: transseksueel zoekt man | | |
Waardeer jij mij als een vrouw met een extraatje?

Jarenlang heb ik niet lekker in mijn vel gezeten, maar nu ik er uit ben wie ik ben of beter gezegd wat ik ben voel ik mij lekkerder dan ooit. Ik zal het hard op zeggen. Ik ben een vrouw! Wanneer ik naakt voor jou sta, dan zal jij zien dat ik wel een iets...2019-11-15 17:42:53

bibishe (32)
Rubriek: transseksueel zoekt man | | |
kom maar hete man!

Ik ben Bibi een shemale van 32 momenteel weer vrijgezel. Ik heb een scharrel gehad maar je weet hoe dat gaat hij was gebonden en ja toch maar voor zijn vrouw gekozen. Ik veroordeel hem zeker niet hoor! Laat dat duidelijk zijn. Wel betekend het dat ik...2019-11-14 16:47:48

alexlady (27)
Rubriek: transseksueel zoekt man | | Noord-Holland | Nederland
Kan jij mij verder uit de knoop halen?

Een tijdje geleden zat ik behoorlijk met mijzelf in de knoop en was ik op het verkeerde pad geraakt. Ik was mijn baan kwijt geraakt en zag het echt even niet meer zitten. Maar nu zie ik de zon weer schijnen en zit ik lekker in mijn vel. Heb weer...2019-11-13 17:00:57

irisshe (41)
Rubriek: transseksueel zoekt man | | |
Sexy lady zoekt geile man

Hoi lekkere mannen van Nederland, hier ben ik dan een lekkere sexy ladyboy. Ben 41 jaar, Iris is mijn naam en ik woon in Assen. Ik hoor steeds vaker dat mannen iets willen met een vrouw met een pik dus hierbij bied ik me dan ook maar aan. Ben jij nieuwsgierig...2019-11-13 13:45:15

hardc0re (36)
Rubriek: transseksueel zoekt man | | Zuid-Holland | Nederland
Kan jij mij lekker laten spuiten?

1 nacht met mij en je wilt nooit meer iets anders, die garantie geef ik jou. Het zal zo lekker kunnen worden met elkaar, samen op bed liggen en dan een beetje voorspel met ons twee, het begint mij echt aan alle kanten te kriebelen. Door dat idee begin...Een lekkere man welke mij kan temmen
annap uit
Heb de beauty maar ook de brains!
Tiffany uit
Mijn pik is er voor jou!
Kramer070 uit
Neger bull zoekt een vast cuckold stel!
Neger-Bull uit Dronten
Bull gezocht voor mijn vrouw
Dick-Holt uit
Man zoekt fuckbuddy
Paal1 uit