Vrijgezelle vrouwen zijn het masturberen zat!

Ze is niet knap! Maar wel botergeil!

Vergroot je borsten op een natuurlijke manier!

2016-08-20 04:42:40

Travo (45)
Rubriek: travestiet zoekt vrouw | Rotterdam | Zuid-Holland | Nederland
Geile slet zoekt geil wijf!

Ik lekkere geile travestiet van 45 jaar, zoek een lekkere geile vrouw om zijn voorkeur voor het vrouw zijn te kunnen delen. Ik hoop dat zij de slet van mij wilt maken die ik zo graag wil zijn. Laat iets van je horen, dan worden we vriendinnen!2016-08-20 04:03:00

Truusje (48)
Rubriek: travestiet zoekt vrouw | Amsterdam | Noord-Holland | Nederland
Truusje zoekt een begripvolle vrouw!

Ik ben Truusje, een travestiet van 48 jaar en ben opzoek naar een leuke vrouw omsamen mee te tutten je mag alles met me doen, opmaken, nageltjes lakken noem maar wat leuks op. Mijn gezicht staat er niet op, want sorry maar niemand weet van vrouwelijke...Hey
*LondaCalling* uit Rotterdam
zoek een geil stel
cla180 uit
Lekkere pik 19x5cm zoekt vrouw of stel!
kaaiman19cm uit Enschede
Mijn hartje is gevuld met liefde
mannon uit Lierop
App mij voor een vast of begin van iets moois en ontdeugends
Nabo079 uit
Man zoekt vrouw die graag verwend wordt...
DennisD69 uit