Oma zoekt Sex!

Wil jij een shemale zien spuiten?

Huisvrouwen gaan vreemd op de achterbank!

2016-08-20 04:42:40

Travo (45)
Rubriek: travestiet zoekt vrouw | Rotterdam | Zuid-Holland | Nederland
Geile slet zoekt geil wijf!

Ik lekkere geile travestiet van 45 jaar, zoek een lekkere geile vrouw om zijn voorkeur voor het vrouw zijn te kunnen delen. Ik hoop dat zij de slet van mij wilt maken die ik zo graag wil zijn. Laat iets van je horen, dan worden we vriendinnen!2016-08-20 04:03:00

Truusje (48)
Rubriek: travestiet zoekt vrouw | Amsterdam | Noord-Holland | Nederland
Truusje zoekt een begripvolle vrouw!

Ik ben Truusje, een travestiet van 48 jaar en ben opzoek naar een leuke vrouw omsamen mee te tutten je mag alles met me doen, opmaken, nageltjes lakken noem maar wat leuks op. Mijn gezicht staat er niet op, want sorry maar niemand weet van vrouwelijke...Jonge Bull zoekt een leuk stel!
youngbull26 uit Amersfoort
Mix stel zoeken pikken en poesjes!
groen666groen uit Breukelen
Turkse Bull zoekt een stel voor sexrelatie!
Turksebull39 uit Utrecht
Geile zaadslet zoekt een date....
Anoukje uit Amsterdam
Groot geschapen man zoekt een Cuckold-stel!
Frank uit
Ontdekkend stel dertigers!
Dannybi uit Tubbergen