Vrouwen met grote borsten zoeken een man!

Wil jij een shemale zien spuiten?

Ik keek toe terwijl mijn vrouw vreemd ging!

2016-08-20 04:42:40

Travo (45)
Rubriek: travestiet zoekt vrouw | Rotterdam | Zuid-Holland | Nederland
Geile slet zoekt geil wijf!

Ik lekkere geile travestiet van 45 jaar, zoek een lekkere geile vrouw om zijn voorkeur voor het vrouw zijn te kunnen delen. Ik hoop dat zij de slet van mij wilt maken die ik zo graag wil zijn. Laat iets van je horen, dan worden we vriendinnen!2016-08-20 04:03:00

Truusje (48)
Rubriek: travestiet zoekt vrouw | Amsterdam | Noord-Holland | Nederland
Truusje zoekt een begripvolle vrouw!

Ik ben Truusje, een travestiet van 48 jaar en ben opzoek naar een leuke vrouw omsamen mee te tutten je mag alles met me doen, opmaken, nageltjes lakken noem maar wat leuks op. Mijn gezicht staat er niet op, want sorry maar niemand weet van vrouwelijke...Ik zoek een speelmeisje
stout20 uit
Ik ben een Bruine gespierde man...en hou van blank en bezet...
Jason14 uit Rotterdam
Welk geil ouder stel wil wel
lekkere-tiener uit
Authentieke Cuckolding
Cuckolding-055 uit
jouw vrouw mijn slavin
juan56 uit
Taboeloze slaaf zoekt Meesteres!
obmar uit Emmen