Wil jij een shemale zien spuiten?

Daten met de lekekrste gayboys

Hou jij van Dominante Vrouwen?

2016-08-20 04:42:40

Travo (45)
Rubriek: travestiet zoekt vrouw | Rotterdam | Zuid-Holland | Nederland
Geile slet zoekt geil wijf!

Ik lekkere geile travestiet van 45 jaar, zoek een lekkere geile vrouw om zijn voorkeur voor het vrouw zijn te kunnen delen. Ik hoop dat zij de slet van mij wilt maken die ik zo graag wil zijn. Laat iets van je horen, dan worden we vriendinnen!2016-08-20 04:03:00

Truusje (48)
Rubriek: travestiet zoekt vrouw | Amsterdam | Noord-Holland | Nederland
Truusje zoekt een begripvolle vrouw!

Ik ben Truusje, een travestiet van 48 jaar en ben opzoek naar een leuke vrouw omsamen mee te tutten je mag alles met me doen, opmaken, nageltjes lakken noem maar wat leuks op. Mijn gezicht staat er niet op, want sorry maar niemand weet van vrouwelijke...Bull gezocht om mijn vrouw te verwennen
Dick uit
Bull zoekt serieus cuckold stel al dan niet met ervaring!
bull-hans uit Helmond
57-jarige Bull zoekt leuk stel!
bram uit Nijmegen
Blonde onderdanige vrouw
Trudie uit
Cuckold-bull zoekt stel
Serrio uit
Gebruiksslet gezocht!
055AltijdGeileBull uit Apeldoorn