Is jou pik te klein?

Ik keek toe terwijl mijn vrouw vreemd ging!

Vrouwen met grote borsten zoeken een man!

2016-08-20 04:42:40

Travo (45)
Rubriek: travestiet zoekt vrouw | Rotterdam | Zuid-Holland | Nederland
Geile slet zoekt geil wijf!

Ik lekkere geile travestiet van 45 jaar, zoek een lekkere geile vrouw om zijn voorkeur voor het vrouw zijn te kunnen delen. Ik hoop dat zij de slet van mij wilt maken die ik zo graag wil zijn. Laat iets van je horen, dan worden we vriendinnen!2016-08-20 04:03:00

Truusje (48)
Rubriek: travestiet zoekt vrouw | Amsterdam | Noord-Holland | Nederland
Truusje zoekt een begripvolle vrouw!

Ik ben Truusje, een travestiet van 48 jaar en ben opzoek naar een leuke vrouw omsamen mee te tutten je mag alles met me doen, opmaken, nageltjes lakken noem maar wat leuks op. Mijn gezicht staat er niet op, want sorry maar niemand weet van vrouwelijke...Versa biman zoekt stel (hij bi) omgeving Den Haag.
bijzonder44 uit Den Haag
Negerbull zoekt een vast cuckoldstel!
Bull-Maikel uit Dronten
Trek en pijp date bij jouw thuis in Apeldoorn.
markapeldoorn uit Apeldoorn
Bull zoekt stel man en vrouw!
bull-zkt uit Oosterhout
Sterke Bull gezocht voor langdurig contact!
Anna uit Amsterdam
Vriendschap en cuckolding met ouder stel!
Jongere-Bull uit Ommen