Shemale zoekt man die met haar pik wil spelen!

Getrouwde vrouwen gaan vreemd!

Hou jij van Dominante Vrouwen?

2016-08-20 04:42:40

Travo (45)
Rubriek: travestiet zoekt vrouw | Rotterdam | Zuid-Holland | Nederland
Geile slet zoekt geil wijf!

Ik lekkere geile travestiet van 45 jaar, zoek een lekkere geile vrouw om zijn voorkeur voor het vrouw zijn te kunnen delen. Ik hoop dat zij de slet van mij wilt maken die ik zo graag wil zijn. Laat iets van je horen, dan worden we vriendinnen!2016-08-20 04:03:00

Truusje (48)
Rubriek: travestiet zoekt vrouw | Amsterdam | Noord-Holland | Nederland
Truusje zoekt een begripvolle vrouw!

Ik ben Truusje, een travestiet van 48 jaar en ben opzoek naar een leuke vrouw omsamen mee te tutten je mag alles met me doen, opmaken, nageltjes lakken noem maar wat leuks op. Mijn gezicht staat er niet op, want sorry maar niemand weet van vrouwelijke...Gezocht XXL BBC!
jootje uit Tiel
Dubbel op Dubbel lekkere transseksueel!
Kebie uit Lent
Ik zoek een lekker iemand!!
klomp97 uit
Extreem pervers stel zoekt oudere mannen!
pervers-stel uit Bergen op Zoom
Ik wil mij volledig laten uitwonen voor de ogen van mijn man!
Kimm uit Enschede
Cuckoldstel 50+ zoekt XXL Bull!
Ouder-cuckold-stel uit