Laat je pikkie groeien!

Meesteres zoekt onderdanige slaafjes!

HARDERE ERECTIE EN EEN GROTERE PENIS DAN OOIT!

2016-08-20 04:42:40

Travo (45)
Rubriek: travestiet zoekt vrouw | Rotterdam | Zuid-Holland | Nederland
Geile slet zoekt geil wijf!

Ik lekkere geile travestiet van 45 jaar, zoek een lekkere geile vrouw om zijn voorkeur voor het vrouw zijn te kunnen delen. Ik hoop dat zij de slet van mij wilt maken die ik zo graag wil zijn. Laat iets van je horen, dan worden we vriendinnen!2016-08-20 04:03:00

Truusje (48)
Rubriek: travestiet zoekt vrouw | Amsterdam | Noord-Holland | Nederland
Truusje zoekt een begripvolle vrouw!

Ik ben Truusje, een travestiet van 48 jaar en ben opzoek naar een leuke vrouw omsamen mee te tutten je mag alles met me doen, opmaken, nageltjes lakken noem maar wat leuks op. Mijn gezicht staat er niet op, want sorry maar niemand weet van vrouwelijke...Geile slet zoekt geil wijf!
Travo uit Rotterdam
koppel geeft ero massages aan dames
johannes uit
Overgave van je vrouw??
Bull-57 uit
Willen jullie een ervaren Bull?
Hard-XL uit Utrecht
Bull zoekt dekteef!
007 uit Geraardsbergen
Man zoekt Bull in Antwerpen voor vrouw!
stelantwerpen uit Antwerpen